Fordítóiroda

Székhely:

Zsögöd u. 28., Csíkszereda, Hargita megye; Márton Áron u. 21., Hargita megye, Csíkszereda

Adószám:

18093310

Bejegyzési szám:

J19/985/2005

Telefon:

0745-373.450

Email:

vorfor@gmail.com

Website:

http://www.vorfor.ro

Bankszámla szám:

RO93 RZBR 0000 0600 0717 4100

Hivatalos képviselő/ tulajdonos neve:

Vorzsák Szabolcs

Hivatalos képviselő/ tulajdonos elérhetősége:

0745-373.450

Cég bemutatása:

A VORFOR Kft. 2005-ben indult, családi vállalkozásként. Eredetileg két alkalmazottat foglalkoztatott, ez a szám mostanra 5 állandó munkatársra és több bedolgozó munkatársra nőtt. A székhelyen (Csíkszereda, Zsögöd u. 28.) túlmenően, mostanra a cég egy munkapontot is üzemeltet a Csíkszereda, Márton Áron u. 21. cím alatt.

Tevékenységünk jellegéből adódóan, a vállalkozás jelenlegi mérete lehetővé teszi, hogy rugalmasak legyünk az ügyfeleink igényeivel szemben, minden - fordításokkal kapcsolatos – problémájukra a lehető legkedvezőbb megoldást kínálhassuk.

Cég jelenlegi fő tevékenységi területe, fő piaca:

A vállalkozás fő tevékenységi területe a TEÁOR 7430 - Fordítás, tolmácsolás, e két tevékenység közül főként az elsőre, vagyis az írásbeli fordításra helyezvén a hangsúlyt.

Munkatársaink felkészültsége és tapasztalata lehetővé teszi, hogy kifogástalan minőségű szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Referenciamunkáink között, a mindennapos jogi, közigazgatási, kereskedelmi, orvosi és műszaki szakszövegek mellett helyet kapnak irodalmi alkotások fordításai is, munkatársaink pedig gyakran vesznek részt tolmácsként társadalmi (pl.: házasságkötések) igazságügyi (pl.: bírósági tárgyalások), kereskedelmi (pl.: konferenciák, üzletkötések, tárgyalások) rendezvényeken.

Az egész ország területére kiterjedő, bedolgozó munkatársakkal kiépített hálózatunk lehetővé teszi, hogy ne csak a felénk gyakoribb – nemzetközi – nyelvek szerepelhessenek a fordítási kínálatunkban, hanem számos nem mindennapi nyelvű, de ügyfeleink számára ugyanolyan fontos fordítást biztosíthassunk.

Díjak, eredmények, amire büszkék vagyunk:

  • büszkék vagyunk partnereink elégedettségére a szolgáltatásaink iránt;
  • büszkék vagyunk, hogy mindig segíteni tudunk a hozzánk fordulóknak, bármilyen fordításra van szükségük;
  • büszkék vagyunk, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére, vállalkozásunk működik és termel.

A következő termékekből tudunk kedvezményt felajánlani a CsVE tagjai számára:

1.  Fordítás – bármelyik nyelvpár esetén - 10 %