Autó alkatrészek és tartozékok forgalmazás

Székhely:

Csíkszereda, Hargita utca 89 szám.

Adószám:

RO9780015

Bejegyzési szám:

J19/401/1997

Telefon:

0266371212

Fax:

0266371212

Email:

sigmagum@sigmagum.ro

Website:

http://www.sigmagum.ro

Bankszámla szám:

RO15RNCB0159015411540001

Hivatalos képviselő/ tulajdonos neve:

Szőcs Botond / Szőcs József

Hivatalos képviselő/ tulajdonos elérhetősége:

0724343062

Cég bemutatása:

„A Sigma-Gum kft 1997-ben alakult Csikszeredai székhellyel, gumiabroncsok kis és nagykereskedelmi forgalmazása céljából. Célunk, hogy a gumiabroncsforgalmazás mellett minél több minőségi szolgáltatást biztositsunk ügyfeleink számára.

Működésünk közel 20 éve alatt termékválasztékunk és szolgáltatásaink jelentősen bővültek. Jelenleg a gumiabroncsok teljes választékát forgalmazzuk, különös tekintettel a Michelin, Hankook, Pirelli, Mitas gyárak termékeire. A gumiabroncsok mellett alu és acél felnik széles választékát kinaljuk úgy a személygépkocsikra, mint a teherautókra.

Csikszeredai telephelyünkön jelentős raktárkészlettel, folyamatosan bővített és korszerűsített szolgáltatásokkal várjuk vásárlóinkat. A várakozási idő csökkentését az időpontra történő bejelentkezéssel érjük el, a gumiváltási időszakban flották részére általában külön szerelőállást tartunk fenn és vállaljuk a lecserélt gumiabroncsok szezonális tárolását is.

Személy, Kisteher, Teher, Mezőgazdasági és Ipari gumiabroncsok és felnik széles palettáját kínáljuk minden kedves ügyfelünknek.

Reméljük, az Önök igényeinek is meg tudunk felelni és hamarosan rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük!”

Cég jelenlegi fő tevékenységi területe, fő piaca:

Abroncskereskedelem:

Gumiabroncsok és acélfelnik széles választékát kináljuk önöknek. Legyen az személyautó, teherautó, motor, mezőgazdasági, vagy ipari gép. Nálunk megtalálja keresett abroncsát! Telephelyünkön kiskereskedelmi és nagykereskedelmi kiszolgálást is végzünk. Kiemelt partnereink a Michelin, Hankook, Pirelli, Mitas mellett szinte bármilyen márkaigényt ki tudunk elégiteni.

Gumiabroncs javítás és szerelés:

A Michelin által minősitett szakszervizként, kiemelkedő minőségű szolgáltatást végzünk úgy a személy, mezőgazdasági, ipari és teher abroncsok esetében. Magasan képzett szakembereink a legspeciálisabb estekkel is bátran megbirkóznak.

Futószög állítás:

Futószögállító gépünk napra frissített és a legspeciálisabb beállításokra is képes. Szakembereink a legspeciálisabb esetekkel is megbirkóznak. Kuncsaftjaink 10 éve elégedett, visszajáró vendégek.

Gyorsszerviz:

Autódiagnosztika, Olajcsere, Fékbetét-féktárcsák cseréje, Csapágyak-buksák cseréja stb. Személy- és teherautók futóművével kapcsolatos problémáinak javitását vállaljuk. Az erre specializálódott tapasztalt szakembereink minőségi és gyors munkát végeznek. Az alkatrészek tekintetében is tudunk segiteni, hiszen szinte bármilyen autóra tudunk alkatrészet versenyképes áron biztositani.

Díjak, eredmények, amire büszkék:

2013 - Hargita megye – kis és közép vállalkozások – autóipari szektor I. hely

Minősítések (ISO):

Centru Certificat Michelin 2014

A következő termékekből tudok kedvezményt felajánlani a CsVE tagjai számára:

Szolgáltatásaink árából - 10%