Pékipari termékek gyártása és értékesítése

Székhely:

Csíkszereda, Hargita u. 46 sz.

Adószám:

RO512620

Bejegyzési szám:

J19/71/1991

Telefon:

(+4) 0266-324.424

Fax:

(+4) 0266-371.387

Email:

secretariat@harmopan.ro

Website:

http://www.harmopan.ro

Bankszámla szám:

RO21 BRDE 210S V012 4265 2100

Hivatalos képviselő/ tulajdonos neve:

ing. András Ignác

Hivatalos képviselő/ tulajdonos elérhetősége:

(+4) 0736-336.042

Cég bemutatása:

A HARMOPAN RT több mint négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik minőségi lisztek és péktermékek gyártásában és forgalmazásában. Termékeink a legkiválóbb természetes alapanyagokból készülnek, mesterséges adalékok nélkül. A hagyományos kovászos technológiával készülő kenyereink mellett, jelenleg közel 120 féle pékterméket készítünk. Termékskálánk folyamatosan változik és bővül, igazodva vásárlóink újabb és újabb igényeihez. Csíkszeredában két pégségünk és egy süteményrészlegünk, Székelyudvarhelyen, Székelykeresztúron, Gyergyószentmiklóson és Maroshévízen egy-egy pékségünk üzemel. A megye egész területére kiterjedt üzlethálózatunk, 36 üzletet foglal magába jelen pillanatban. Üzleteinkben saját termékeink mellett, tejtermékek és más élelmiszerek széles skáláját kínáljuk.

Csíkszeredában búza és kukoricamalmot, Fenyéden rozsmalmot üzemeltetünk. Saját őrlésű malomipari termékeinket az ország több régiójába szállítjuk. Továbbá hat nagybani lisztlerakatot is működtetünk Hargita megye területén. Malomipari termékeink kifogástalan minőségét korszerűen felszerelt laboratóriumok szavatolják, ahol a nyersanyagok és végtermékek szigorú ellenőrzését végezzük.

Cég jelenlegi fő tevékenységi területe, fő piaca:

  • Malom- és pékipari termékek előállítása, forgalmazása, értékesítése a saját üzlethálózatban, viszonteladókon keresztül, multinacionális üzletekben, állami intézményekben küzbeszerzés által.

 

Temékeinket Hargita, Maros, Kovászna és Brassó megyékben értékesítjük.

Díjak, eredmények, amire büszkék:

Büszkék vagyunk elsősorban arra, hogy módunkban áll támogatni több rendezvényt, intézményt. Íme néhány példa: Csíki Székely Múzeum, Csíki Játékszín, Mini Jazz Fesztivál, Csűrdöngölő Gyermek- és Ifjúsági Néptánc Találkozó, stb. Ezenkívül támogatunk sportrendezvényeket, és fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás is.

Nagyon sok díjban és elismerésben részesültünk az elmúlt években, de kiemelten fontos a Gastropan Nemzetközi Expo pék, cukrász és gasztronómiai szakkiállításon való részvételünk. Itt a következő díjakat nyertük:

2010 – I. hely – Sütemény kategória

2011 – I. hely – Sütemény kategória II. hely – Művészi alkotás tésztából

2012 – I. hely – Sütemény kategória I.hely - Művészi alkotás tésztából

Minősítések (ISO): HACCP – nemzetközi élelmiszerbiztonsági-, minőségbiztosítási rendszer