Könyvviteli / Menedzsment szoftverek fejlesztése

Székhely:

Nicolae Iorga út, 18 sz. 11/D/1, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye

Adószám:

RO547548

Bejegyzési szám:

J14/361/1991

Telefon:

(+4) 0267 - 312.139, (+4) 0267 - 326.301

Fax:

(+4) 0367 - 810.509

Email:

hamor@hamorsoft.ro

Website:

http://www.hamorsoft.ro

Bankszámla szám:

RO13 RNCB 0124 0380 2153 0001, BCR – Suc. Sf.Gheorghe

Hivatalos képviselő/ tulajdonos neve:

Bodosi Imre

Hivatalos képviselő/ tulajdonos elérhetősége:

(+4) 0722 - 587.338

Cég bemutatása:

Cégünk 1990-ben alakult Sepsiszentgyörgyön és könyvviteli, illetve menedzsment szoftverek készítésével foglalkozik kis és közepes méretű vállalatok számára. Jelenleg 7 állandó alkalmazottunk van és 20 cégből álló terjesztői hálózat segítségével értékesítjük programjainkat az ország több megyéjében.

Hisszük, hogy a jövő társadalma a tudásra és együttműködésre alapozott társadalom. A mai társadalomban csak az állandó tanulás mellett tudunk megmaradni, igazodva a folyamatos változásokhoz, a nagy mennyiségű információ befogadása és megfelelő kezelése mellett. Cégünk ehhez nyújt megfelelő szoftvereket, melyek a legkorszerűbb tehnológiákal és eszközökkel készülnek. Felhasználóink sajátos igényeihez igazodva olyan informatikai megoldásokkal szolgálunk, amelyek integrálódnak ezen cégek tevékenységébe.

1998 –tól az Országos Informatikai és Szolgáltató Egyesület (ANIS) alapító tagja vagyunk. A HAMOR Soft név és a fő programnevek az Országos Találmányi- és Védjegyhivatalnál bejegyzett kereskedelmi védjegyek (www.osim.ro). Szoftvereink szerepelnek a Román Szerzőjog-védelmi Hivatalnál a Számítógépes Programok Jegyzékében (www.orda.ro).

Cég jelenlegi fő tevékenységi területe, fő piaca:

 • Ügyviteli szoftverek fejlesztése kis és középméretű vállalkozások számára.
  • hCONT - Általános számvitel.
  • hBILANT – Éves/féléves beszámoló , kiegészítő mellékletek, profitadó számítása, különféle pénzügyi kimutatások készítése.
  • hMARFA -Komplex szoftver, mely magában foglalja a számlázást, mennyiségi és értékbeli készletnyilvántartást, kereskedelmi partnerekkel és pénzforgalommal kapcsolatos mozgásokat. Elkészíthető vele az ÁFA nyilvántartás, a fő adóbevallásiok ezen a területen (D300, D392, D394 stb.)
  • hSALAR – Alkalmazottak nyilvántartása, betegpénzek, bérszámítás, a 112-es bevallás elkészítése.
  • hIMOB – Tárgyi eszközök és immateriális javak nyilvántartása és amortizáció számítás.
  • hPROD - kis termelővállalkozások számára készült, kiszámítható vele az anyagszükséglet és anyagfogyasztás megadott receptek alapján.
 • Szoftver- szervíz, szoftverszervezési és ügyviteli tanácsadás.

Terjesztőhálózatunkkal elsősorban az Erdélyi piacon vagyunk jelen, de programjainkat használják az ország számos más vidékén is. Állandó képviseletünk van a következő városokban : Brassó, Kolozsvár, Marosvásárhely, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely, Barót, Bukarest.

Díjak, eredmények, amire büszkék:

Kovászna megyei vállalkozások toplistájában elért eredmények:

2010 - 1. helyezés Kutatás, Fejlesztés és High Tech ágazatban

2011 – 2. helyezés Kutatás, Fejlesztés és High Tech ágazatban

CsVE tagok számára a következő kedvezményeket tudjuk biztosítani:

HAMOR Soft alaptermékek  - 10%