Őrzés védés, távfelügyelet-beavatkozás, érték kísérés, takarítás, oktatás (biztonsági őr tanfolyam, fegyver és lőszer ismeretek tanfolyam)

Székhely:

Uzina Electrică nr. 2, 530150 Miercurea Ciuc, HR, RO

Adószám:

27665910

Bejegyzési szám:

J19/354/2010

Telefon:

(+4) 0266 310 752

Email:

office@dakotasecurity.ro

Website:

https://dakotasecurity.ro

Hivatalos képviselő/ tulajdonos neve:

András Róbert

Hivatalos képviselő/ tulajdonos elérhetősége:

0730-502.517

Cég bemutatása:

A Dakota Security Service Kft egy olyan magánvállalkozás, amely őrző-védő és biztonsági szolgáltatásokat nyújt azon cégek számára, akiknek stratégiai fontosságú a biztonságos környezet. Annak érdekében, hogy az ügyfeleink által megfogalmazott igényekre válaszolni tudjunk, egy elemzéssel kezdünk, amely során felmérjük a biztosítandó objektum környezetét, és feltárjuk a kockázati tényezőket, majd ezek alapján javasoljuk a legmegfelelőbb megoldást. A kockázatok feltárása során számba vesszük a lehetséges támadási felületeket és az ezek csökkentésére alkalmazandó védelmi intézkedéseket. Végül a tanulmány alapján megtervezünk egy biztonsági rendszert, belefoglalva a berendezéseket és a szakembereket is.

Operatív személyzetünk rendőrségi jóváhagyással rendelkezik, a toborzást, ellenőrzést és képzést pedig cégük vezetősége biztosítja. A biztonsági személyzet a legjobb minőségű egyenruhákkal és felszerelésekkel van ellátva, aminek köszönhetően munkájukat profi hozzáállással és magabiztosan tudják végezni.

A Dakota Security Service Kft küldetése és fő célja az incidensek, károkozások vagy bűntettek megelőzése őrző-védő szolgáltatások által. A Dakota Security Service Kft őrző-védő szolgáltatásainak díja az alábbi tényezők szerint változik:

  • az objektív operatív helyzete és pozícionálása, a védendő javak értéke és fontossága, a kockázati faktor százalékos értékelése
  • a kiegészítő technikai csapat mérete
  • a biztonsági szolgáltatás teljesítésének konkrét feltételei
  • a biztonsági őrök szállítási költségei
  • a biztonsági személyzet szakosodásának mértéke

Minden partnerünk számára biztosított a maximális rendelkezésre állás és együttműködés. Ebből eredően az a meggyőződésünk, hogy az általunk nyújtott biztonsági szolgáltatások Önt lényeges előnyhöz juttatják.

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!