Lieb Mihály, a SAG-AUTONET cégcsoport részvényesének, fantasztikus vállalkozói sikertörténetével és hihetetlen energiájával zajlott a CsVE borkóstoló nyári kiadása, a Csíkpálfalvi Válaszút fogadóban

Mi a siker? Mi visz sikerre? Milyen eszközök? Milyen energiák? Milyen csapat? Milyen értékrend? Milyen tudás? Milyen hozzáállás? Milyen hit? Milyen (meg)érzés? Milyen... és Hogyan... és tovább sorolhatnánk a kérdéseket, amelyek megválaszolásával mesélte el meghívott előadónk, Lieb Mihály, a SAG-AUTONET cégcsoport részvényese nem csak vállalkozói útját, hiszen visszamenőleg, gyermekkorától napjainkig belefoglalta egész létét az est során zajló CsVE borkóstoló, éjszakába nyúló beszélgetésünkbe.

Rendkívüli élmény volt hallgatni, befogadni és emészteni mindazt és elgondolkodni mindazon amit előadónk megosztott velünk az est során, a CsVE borkóstoló nyári kiadásán.

Minden szemszögből mondhatjuk, hogy rendkívüli kiadása volt a CsVE borkóstoló rendezvényünknek a Csíkpálfalvi Válaszút fogadóban megtartott esemény, hiszen nemcsak az előadást, de a borsort is meghívott előadónk, Lieb Mihály kóstoltatta a résztvevőkkel, a tulajdonában levő NACHBIL borászatot és a borkóstolóra felajánlott bortételeket is ő mutatta be. Alkalmunk adódott hát megkóstolni a NACHBIL 2023-as Chardonnay barrique és Rajnai Riesling, valamint a 2021-es Syrah Reserve tételeit, illetve a LA CAPELA nevet viselő 2023-as Sauvignon Blanc és Rose minőségi borokat. 

A borkorcsolyát jó szokásához hűen a BOCSKOR PÉKSÉG biztosította, amelyért végtelenül hálásak vagyunk! Ez alkalommal, ropogós tepertős pogácsát fogyaszthattunk borkorcsolyaként az est során. 

Hálásan köszönjük a támogatást, amely által megteremtették nekünk a Bor•Pénz•Vállalkozás eseményünk megszervezésére a körülményeket : Nachbil, Bocskor pékség, Válaszút Fogadó-Csíkpálfalva