CsVE Kávészünet sorozatunkat idén január 24.-én, Székelyföldi Zoltán szakmai partnerünkkel, a Lengyel-Magyar Gazdasági Kamara tagjával, a GDSiT Svájc/Lengyelország tulajdonosával indítottuk.

Székelyföldi Zoltán, a GDSIT Svájc / Lengyelország tulajdonosa, a piackutatásról és a célközönség elemzésétől kezdve a hatékony eladás és a kulturális érzékenységig minden információt birtokol, az iparágban eltöltött 25 év tapasztalatával és bizonyított sikerekkel rendelkezik, igazi látnok és vezető a határon túli eladási területen. Rengeteg tudást és szakértelmet birtokol és jelentős szerepet játszott az európai kis és középvállalkozások új magasságokba való vezetésében.

Az esemény során, egy izgalmas és informatív előadást hallhattak a résztvevők sikeres stratégiai tippeket kaphattak az új piacokra való belépéshez és az európai üzleti előnyök kiépítéséhez.

Továbbá lehetőségük volt értékes betekintést nyerni és eszközöket szerezni a vállalkozásuk határon túli kiterjesztéséhez. Vendégelőadónk személyre szabott tanácsokkal, házi feladatokkal látta el a a vállalkozásukat külföldre való kiterjesztésén gondolkodó és/vagy szándékozó résztvevőket.